Ikkunanpesut Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä

Ikkunanpuhdistus J Niemi Oy hoitaa ikkunanpesut sekä kotitalouksien että yritysten tarpeisiin Vantaalta käsin koko pääkaupunkiseudun alueella. Tutustu palveluihimme tarkemmin ja pyydä meiltä edullinen tarjous sopimus- tai kertaluontoiselle pesulle.

Etsitkö luotettavaa ja asiansa osaavaa ikkunanpesijää huolehtimaan näyteikkunasi jatkuvasta puhtaudesta? Vai kaipaisiko kotisi lasipinnat tehokasta pesua? Ikkunanpuhdistus J Niemi Oy palvelee ikkunanpuhdistusten parissa yli 40 vuoden kokemuksella. Osaavat tekijät yhdessä laadukkaiden pesuaineiden ja toimivien työvälineiden kanssa takaavat hohtavan puhtaan lopputuloksen myös haastavissa kohteissa. Tarjoamme palvelut kattavina sopimuspesuina tai kertaluontoisina pesuina tarpeesi ja toiveesi mukaan.

Näyteikkunoiden pesut

Näyteikkunoiden puhtaudesta on tärkeää huolehtia ympärivuotisesti, ovathan ne yrityksesi käyntikortti. Meillä Ikkunanpuhdistus J Niemi Oy:llä on vuosikymmenten kokemus näyteikkunoiden puhtaanapidosta. Pesemme ikkunat kirkkaiksi ja huolehdimme myös ikkunateippausten poistoista. Näyteikkunoiden pesuista on kannattavaa tehdä jatkuva sopimus, jolloin ammattitaitoinen pesijä saapuu pesutöihin yhdessä sovitun aikataulun mukaisesti. Hinnoittelemme näyteikkunapesut kohdekohtaisesti.

Pyydä tarjous

Toimistojen ja liikehuoneistojen ikkunanpesut

Saat meiltä palvelut toimistosi tai muun liikehuoneistosi ikkunoiden puhdistamiseen. Yritysten toimitiloissa työskennellessämme pidämme huolen, että työ hoidetaan nopeasti ja täsmällisesti, turhaa häiriötä työympäristöön aiheuttamatta. Pesemme kaikenlaisten toimitilojen ikkunat koko pääkaupunkiseudun alueella, tarpeen mukaan kauempanakin. Ole meihin yhteydessä ja pyydä edullinen tarjous.

Yhteystietomme

Ikkunanpesut kotitalouksille

Pesemme kotitalouksien ikkunat putipuhtaiksi. Palveluumme sisältyy kuisti- ja parvekelasin pesut, peilien, erilaisten välilasien, pöytälasien ja kaikkien muiden kodin lasipintojen tehokkaat puhdistukset. Hinnoittelemme kotipesut aikaveloituksella tai etukäteen lasketun tarjouksen mukaan.

Muistathan, että tilatessasi meiltä ikkunanpesupalvelut kotiisi, voit vähentää osan kuluista henkilökohtaisessa verotuksessasi. Lue lisää kotitalousvähennyksestä Verohallinnon sivuilta, tai ota meihin yhteyttä kysyäksesi lisää.

Yhteydenotto